Γνωρίστε μας

Αγαπητοί επισκέπτες,

καλωσήρθατε στον πιο «πράσινο» ξενώνα της Αρκαδίας κι έναν από τους ελάχιστους ενεργειακής κλάσης Α’ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο ξενώνας Γόρτυς άνοιξε τις πόρτες του τον Αύγουστο του 2011 σ’ ένα παλιό οικογενειακό αρχοντικό του 1900 στην καρδιά του Ελληνικού.

Τα δύο κτίσματα, η κυρίως κατοικία και οι παλιοί στάβλοι, ανακαινίστηκαν υποδειγματικά, με αγάπη και σεβασμό στην παραδοσιακή τους ταυτότητα, και διαμορφώθηκαν σ’ έναν boutique ξενώνα για όλες τις εποχές.

Πλαισιωμένος από έναν περιποιημένο αγχολυτικό κήπο, με φόντο τις πλαγιές του βουνού και σε κοντινή απόσταση από το φαράγγι του Λούσιου και τα άλλα χωριά-αξιοθέατα της περιοχής, σας προσφέρει το ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσετε τις ομορφιές της Γορτυνίας και της Ορεινή Αρκαδίας.

Πίσω από τους πέτρινους τοίχους με τα ξύλινα σκούρα παραθυρόφυλλα και τις κεραμοσκεπές, δημιουργήσαμε μια ξεχωριστή πρόταση διαμονής που αποπνέει καλαισθησία και αυθεντική ατμόσφαιρα χωριού και έχει προνοήσει για όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Με οδηγό μας τη φιλοξενία, σας περιμένουμε για να ζήσετε κοντά μας τις διακοπές σας όπως τις ονειρεύεστε.

 

Αγαπημένα Δωμάτια

 

    pic

    pic

    pic

    pic

Η Φιλοξενία όπως θα έπρεπε να είναι!

 

Η δύναμη του μύθου... Η μαγεία της φύσης... Η ζωντανή μνήμη της παράδοσης...

 

Ζήστε την αυθεντική εμπειρία της Ορεινής Αρκαδίας όπως την ονειρεύεστε.

 

Με την πιο προσωπική φιλοξενία σ' ένα κομψό περιβάλλον άνεσης και ζεστής πολυτέλειας.

 

Aφήστε μας να σας ξεναγήσουμε στα πιο γοητευτικά «μυστικά» ενός μοναδικού προορισμού και να σας κακομάθουμε με το ενδιαφέρον και τη φροντίδα μας.

 

Στον ξενώνα Γόρτυς οι διακοπές σας γίνονται δική μας υπόθεση, γιατί για εμάς επιτυχία δεν είναι να σας πείσουμε να έρθετε αλλά η υπόσχεσή σας ότι θα επιστρέψετε.