Σεβασμός στο Περιβάλλον

Ο πιο «πράσινος» ξενώνας της Αρκαδίας κι ένας από τους ελάχιστους ενεργειακής κλάσης Α’ σε ολόκληρη την Ελλάδα, συνεχίζει τις περιβαλλοντικές του δραστηριότητες.

Το πιστοποιητικό «ISO 14001:2004», που αφορά την Περιβαλλοντική Διαχείριση, έλαβε πριν μερικές μέρες από την TUV AUSTRIA HELLAS ο ξενώνας Γόρτυς στο Ελληνικό Αρκαδίας.

H συγκεκριμένη πιστοποίηση έρχεται να επικυρώσει την δέσμευση των ιδιοκτητών του Ξενώνα Γόρτυς για μια συνεχή προσπάθεια σωστής διαχείρισης των περιβαλλοντικών θεμάτων.

Για τον Ξενώνα Γόρτυς η  σωστή περιβαλλοντική διαχείριση και η κοινωνική πολιτική αποτελούν εξίσου σημαντικές προτεραιότητες όσο και η ικανοποίηση των επισκεπτών του.

Άλλωστε, η απόδειξη μίας αξιόπιστης περιβαλλοντικής συμπεριφοράς αποτελεί όλο και πιο σημαντικό κριτήριο επιλογής από τους πελάτες.

Πρόκειται για μια πιστοποίηση εξαιρετικά σημαντική και δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι o Ξενώνας Γόρτυς δεν γνωρίζει μόνο πώς να μετατρέπει τις διακοπές των επισκεπτών του σε ένα ταξίδι στην πολυτέλεια αλλά δεσμεύεται κιόλας σε όλη την διαδρομή του για τις υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές που χρησιμοποιεί και προωθεί.

Αν θέλετε κι εσείς να καλομάθετε τον εαυτό σας σε έναν επίγειο παράδεισο και να νοιώσετε σίγουροι ότι έχετε κάνει την πιο υπεύθυνη «πράσινη» επιλογή για τις διακοπές σας, επικοινωνήστε με το και κάντε την κράτησή σας.